Om

Tore Hagman fotograferade mig när vi var på Lofoten
Foto: Tore Hagman
Här var jag på fotosafari med Claes Hillén, Tore Hagman och Lenny Johansson på Lofoten för några år sedan.

Jag är en ivrig naturfotograf men även andra former av fotografi intresserar mig. För tillfället har jag också möjlighet att fotografera ganska mycket i jobbet men där blir det mest för att illustrera olika aspekter av matematik och matematikundervisning i våra publikationer.

Jag håller en del fotoföredrag, har utställningar, leder fotosafari i Innerdalen i Norge och säljer bilder.
Kontakta mig gärna för mer info.

Webbplatsen

Den här webbplatsen är byggd i en smuck liten applikation som heter Yellow och som innehåller allt det jag behöver. Det är dessutom enkelt att integrera javaskript med Yellow och utöka funktionaliteten i det oändliga!
Jag tröttnade på Wordpress som med åren blev alltför omfattande och som slaskar med bilder i olika storlekar. Jag tyckte aldrig att jag hade någon riktig kontroll över vad som hände och det tar för lång tid att komma till skott och redigera sidorna. Här går det blixtsnabbt :)

Utrustning

Den bästa kameran är den man har med sig!

Nu är jag lite teknikgalen och har testat många märken på marknaden såsom Canon, Nikon, Fuji, Olympus, Panasonic, iPhone, olika kompakter och nu senast Sigma DP Quattro som beskrevs så här av en köpare:

This is not your average camera - this is a wonderful camera with a unique sensor and with a patient almost Zen attitude you will have wonderful images. Slow down, let the camera set the pace, think about your compositions.

Där är jag just nu vad gäller det tekniska. Men fotografi är framför allt en riktigt bra anledning till att komma ut i naturen! Åtminstone till en viss gräns så gäller i vardagstal ju sämre väder desto bättre!

Sidfoten

Glöm inte länkarna som finns i sidfoten där du bl a kan söka i/få en karta över webbplatsen eller nå mig via kontaktformuläret! Jag svarar vanligtvis redan samma dag.
Vissa sidor kan du endast nå via webbplatskartan eller Google!

Länkar i denna webbplats

Jag bör påpeka att alla länkar i denna webbplats öppnas i samma sida som den du befinner dig på! Det enda undantaget jag kan komma på är när du klickar för att visa en större Googlekarta!